Werkwijze

New Vision is er voor jou. Of het nu gaat om het visualiseren van je bedrijfsresultaat, een goed pensioen voor jou en je werknemers of de premie van jouw levensverzekering. Wij vinden een antwoord op al jouw financiële vragen. Daar kun je op rekenen.

Adviseur, coach en sparringpartner
Bij New Vision werken we samen, ook met jou. Dat betekent dat we niet vanaf een afstand met de cijfers aan de slag gaan. We stappen liever zelf het veld in om jou te adviseren en mee te denken over de beste oplossing.
Vertrouwen is daarbij erg belangrijk. Wij vertrouwen erop dat jij ons vertelt hoe we jouw leven makkelijker kunnen maken. Tegelijkertijd kun jij erop vertrouwen dat wij gaan voor een beter en hoger rendement voor jouw organisatie.

Voortbouwen op jouw gegevens
Gedurende de samenwerking hebben wij veel data van jou nodig. Hier krijg je uiteraard ook veel voor terug! Met behulp van jouw gegevens toveren we jouw administratie om in een digitaal meesterwerk. Daarbij gebruiken we slimme IT, zodat je een in- of verkooporder bijvoorbeeld maar één keer in hoeft te voeren. We koppelen systemen op een veilige manier en maken alle relevante data beschikbaar in de Cloud. Daarnaast maken we voor jou een persoonlijk dashboard, waarin je met één druk op de knop ziet waar je nog voordeel kunt behalen.

Werk uit handen nemen
Door een samenwerking aan te gaan met New Vision ben je verzekerd van experts die altijd een stapje extra zetten. Dat is precies het stapje dat we nodig hebben om jou werk uit handen te nemen. Bijvoorbeeld bij het gezond nalaten van je bedrijf of bij het verzorgen van jouw gehele administratie. Wij staan voor je klaar wanneer je ons nodig hebt en zoeken proactief naar verbeteringen.

 

Lidmaatschappen

Als ondernemer wil je geen risico lopen. New Vision begrijpt dat. Onze partners zorgen er daarom voor dat ze weten wat er speelt in hun vakgebied. Lidmaatschappen kunnen hierbij helpen. Zo biedt het bijvoorbeeld mogelijkheden tot het volgen van cursussen. Klanten van New Vision zijn daarom altijd verzekerd van actuele kennis en kunde.

Nederlandse Orde van Administratie- en belastingdeskundigen (NOAB)
New Vision Administratie- & Belastingadviseurs B.V. is aangesloten bij NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen). Dit is dé branchevereniging voor kantoren in de administratieve en fiscale dienstverlening die zich richten op zzp’ers en mkb’ers. Aangesloten leden staan zzp’ers en mkb’ers op een deskundige en vertrouwelijke wijze bij. Daarom dragen zij het NOAB-kwaliteitskeurmerk. Dit NOAB-keurmerk heeft tal van voordelen!

Register Belastingadviseurs (RB)
Het RB is de beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het MKB. Het RB behartigt de belangen van belastingadviseurs richting de overheid en maakt vaktechnische informatie beschikbaar via cursussen en workshops.

Meer weten over onze werkwijze?
Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen (088 – 04 04 080) of te mailen info@newvisionadviseurs.nl of laat jouw gegevens achter in ons contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct naar:

Snel contact

Wij zijn New Vision Adviseurs,
het financiële advieskantoor van Lansingerland.