Een optimaal verzorgde administratie

Uiteraard heb jij zelf ook toegang tot de meest actuele cijfers. New Vision Administratie- & Belastingadviseurs B.V. werkt via de cloud, zodat jouw financiële informatie en facturen overal toegankelijk zijn.

Vraag je je wel eens af of je niet teveel belasting betaald?

Laat de complexe wet- en regelgeving voor belastingzaken in je voordeel werken. De belastingadviseurs van New Vision weten er alles vanaf.

Inkomen & vermogen

Wij zorgen ervoor dat jouw inkomen, of dat van jouw familie, verzekerd blijft bij pensioen, overlijden of arbeidsongeschiktheid.

Salaris & personeel

Met onze loonadministratie software, ons juridisch advies omtrent arbeidsrecht en ons HR portaal heb jij je personeelszaken direct goed geregeld.

Administratie Berkel en Rodenrijs

Wil je graag minder tijd besteden aan je administratie? Laat Newvision adviseurs een aanzienlijk deel van deze werkzaamheden van u overnemen.

Terwijl wij uw administratie regelen, kunt u zich richten op het managen van uw bedrijf. Ons team is gespecialiseerd in het automatiseren en digitaliseren van uw administratieve processen, waardoor u op elk moment van de dag direct toegang heeft tot uw financiële gegevens.

Onderdeel van de organisatie
Wij leggen niet alleen de nadruk op de cijfers in uw administratie, maar kijken ook naar de persoon achter de cijfers. Door nauwe samenwerking worden wij een verlengstuk van uw organisatie. Uiteraard maken we ook de jaarrekening uitgebreid in orde om de administratie aan het einde van het jaar compleet te maken.

Moderne, handige administratie software
Met onze state-of-the-art software zorgen wij voor efficiënte boekhouding en bieden wij real-time toegang tot de meest actuele financiële gegevens. Bij Newvision adviseurs wordt je administratie optimaal behandeld. Je krijgt een toegewijde contactpersoon met een betrouwbaar back-upsysteem. Onze innovatieve software maakt een snelle en naadloze afhandeling van uw administratieve taken mogelijk.

Heeft u direct een administrateur nodig?
Bezoek ons voor een kennismakingsgesprek of neem contact op met onze specialisten: drs. Gerard Hordijk (088-04 04 047 / g.hordijk@newvisionadviseurs.nl) of Rick van den Baard (088-04 04 088 / r.vandenbaard@newvisionadviseurs.nl), gespecialiseerd in tools zoals Twinfield, Exact Online en Basecone.
Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Jaarrekening

Veel bedrijven zien de jaarrekening als een verplicht onderdeel van de administratie. Hoewel dit klopt, valt er veel uit de jaarrekening te halen wat voor je organisatie van belang kan zijn.
Gebruik deze informatie om jouw onderneming nog soepeler te laten lopen. Wij helpen jou er graag bij!

De jaarrekening als leermoment
Waarom zou je een jaarrekening op laten stellen? Als eerste is het voor een hoop ondernemingen natuurlijk verplicht. Daarnaast vragen banken en financiers vaak om een jaarrekening bij de aanvraag van diverse zaken om zodoende een inzicht te krijgen in uw administratie. Wij helpen graag door het opstellen van een uitstekende, overzichtelijke jaarrekening.

De jaarrekening; een rijke bron van informatie.
Een goede jaarrekening is de samenvatting van een uitgebreide administratie, Cijfers van dit jaar kunnen vergeleken worden met die van voorgaande jaren en geeft verwachtingen en projecties voor de toekomst. Doordat New Vision kosten uitsplitst in categorieën, ontstaat er inzicht in de  grootste ‘geldvreters’ in jouw organisatie. Zijn dit steeds dezelfde kostenposten, kunnen deze kostenposten wellicht verkleind worden? Met de jaarrekening bij de hand leer je veel over de huidige (financiële) situatie van jouw onderneming en ontstaan er ideeen voor de toekomst. De jaarrekening stelt je in staat om de juiste vragen te stellen. Deze vragen gaan jouw onderneming verder helpen bij het maken van plannen voor de toekomst.

De jaarrekening achterhaald?
Een jaarrekening (laten) opstellen is altijd een goed idee. Het geeft namelijk belangrijke inzichten in de gezondheid van jouw onderneming. Toch vinden wij de (eens per) jaarrekening een tikkeltje achterhaald. Waarom zou je maar één keer per jaar naar je cijfers kijken?

Naast het opstellen van jaarrekeningen maken wij gebruik van software waar je real time alle stuurinformatie uit kunt halen. Deze cloudsoftware, genaamd New Vision Data Reports, staat op elk moment voor je klaar met de meest actuele cijfers. Die cijfers halen we op uit jouw administratie.

Jaarrekening op laten stellen?
Ben je benieuwd of de jaarrekening voor jouw onderneming verplicht is? Je kunt met vragen omtrent de jaarrekening bij ons terecht.
Neem gerust vrijblijvend contact op via ons contactformulier.

Real time data

Direct weten wat jouw actuele omzet is of wat jouw totaal gemaakte kosten zijn?
Een administratie is vaak veelomvattend waardoor het niet altijd direct duidelijk is wat de momentele staat van uw onderneming is.

Newvision adviseurs geeft real-time inzicht in de belangrijkste cijfers uit je administratie en beantwoord op elk moment de vraag:  Hoe sta ik er werkelijk voor?
Daarvoor maken we gebruik van onze aparte module, New Vision Data Reports.

Direct toegang tot stuurinformatie
Wij zorgen voor een koppeling van New Vision Data Reports met jouw financiele administratie. Door een persoonlijk dashboard in te richten krijg jij op dagelijkse basis inzage in de voor jouw belangrijke KPI’s. Denk aan liquiditeitspositie, debiteuren- en crediteurenpositie enz. Je kunt New Vision Data Reports op ieder moment, vanaf elke locatie raadplegen. Zo heb jij bijvoorbeeld toegang tot jouw cijfers vanaf de computer thuis, de laptop in een vergadering of met je smartphone. New Vision Data Reports wordt aangeboden in abonnementsvorm. Er zijn geen grote investeringen vooraf nodig.

Klaar voor een demonstratie?
Het mooie van New Vision Data Reports is de flexibiliteit. Door de modulaire opzet ontwikkelen wij samen met jou een tool die past bij jouw behoeften. Daar kunnen we veel over vertellen, maar we kunnen het nog beter laten zien.

Maak een vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een demonstratie door contact op te nemen met New Vision.
Wil je liever teruggebeld worden? Laat dan jouw gegevens achter via ons contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Assurance

De assurance: veel ondernemers zien ertegen op en beschouwen het als een verplichting. Ondanks dat de controle inderdaad wettelijk verplicht is, kun je het ook zien als een bron van informatie. Laat jouw accountantscontrole uitvoeren door onze New Vision adviseurs, deze controle doen wij in samenwerking met ons kantoor in Culemborg. Je krijgt dan niet alleen een rapport met bevindingen, maar ook concrete adviezen voor verbeteringen.

Wat is de assurance?
De assurance is een verplichte controle van de jaarcijfers van een onderneming. Deze controle wordt door een onafhankelijke accountant uitgevoerd. De controlerend accountant gaat tijdens de controle na of de jaarcijfers een juist beeld geven van de financiële positie van de onderneming. Wij kijken verder dan een kloppende balans of een keurige jaarrekening. Aan de hand van jouw cijfers doen wij concrete suggesties voor verbeteringen.

Wanneer is de assurance verplicht?
De assurance is verplicht voor ondernemingen die voldoen aan 2 van de 3 volgende criteria;

  • De omzet van de onderneming ligt hoger dan € 12.000.000,-
  • De balanstotaal van de onderneming is groter dan € 6.000.000,-
  • De onderneming heeft 50 of meer medewerkers in dienst.

Wil jij weten of je een assurance moet laten uitvoeren? Wij zoeken het graag voor je uit!

Bedrijfsrisico’s naar boven halen
De assurance van New Vision Administratie- & Belastingadviseurs is gericht op risico’s in jouw branche. We lichten niet alleen de administratie door, maar ook de computersystemen en juridische structuur van jouw organisatie. Voor onze controles gebruiken wij de filosofie van Cygnus Atratus. Dit is een methode om effectief en kostenefficiënt te werken. Via deze methode komen bedrijfsrisico’s snel naar voren en kunnen we jou daarover adviseren.

Op zoek naar een onafhankelijke accountant?
Wij komen graag bij jou langs om je meer te vertellen. Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier.

Adviseur accountancy

Weet jij welke adviezen en regels jouw onderneming voordeel op kunnen leveren? New Vision kent ze en geeft advies voor het gebruik in jouw onderneming. Ook kunnen we jou adviseren omtrent automatisering van jouw administratie, fiscale structuren, investeringen en meer.

Administreren vereist specifieke kennis. Kosten, baten en winstcijfers. Je kunt ze op veel verschillende manieren verwerken in je boekhouding. Door de wijze waarop je dit doet, met inachtneming van de wetten en regels, houd je onderaan de streep meer of minder geld over.

Om de geldende regels in jouw voordeel toe te kunnen passen, heb je een goede kennis nodig van administreren.
Onze experts verdiepen zich volledig in de regels die gelden voor jouw branche. De kans is groot dat wij al eens met dit bijltje gehakt hebben. Laat je bijstaan door onze experts en optimaliseer jouw administratie, zodat je kostenbesparend kunt werken.

Advies bij automatisering
Met goede administratie software wordt jouw boekhouding een stuk eenvoudiger. Wij adviseren jou graag bij het kiezen van de juiste systemen. Ook geven wij advies bij het aanleggen van een loonadministratie of het toepassen van belastingregels in jouw boekhouding. Daarnaast kun je ons inschakelen voor advies op het gebied van fiscale structuren, investeringen en financieringen.

Schakel een adviseur in
Wij hebben gespecialiseerde mensen in huis om jou verder te helpen met jouw boekhouding. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?
Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak of laat een bericht achter via ons contactformulier. 

Direct naar:

Administratie en boekhouding

Snel contact

Wij zijn New Vision Adviseurs,
het financiële adviesbureau van Lansingerland