Rick van den Baard

Kim Bakker

Gerard Hordijk

Leonie Koesal-van Wamelen

Gabriëlle Wepster

Vincent Smits

Karin van der Linden

Esther Bokdam

Rick van den Baard

Hoi, Ik ben bijna 12 jaar werkzaam bij New Vision/voorgangers. Het leuke is dat het een kleine organisatie is waar je veel kan en mag doen. Het grote voordeel van deze kleine organisatie is dat er snel geschakeld kan worden als dat nodig is. De meeste tijd ben ik bezig met het samenstellen van jaarrekeningen, adviezen en fiscale aangiftes (omzetbelasting, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting) Je kan met allerhande vragen bij mij terecht. Enige tak van sport waarvoor je veel beter bij een collega van mij kan informeren is de loonadministratie.

r.***********@ne****************.nl | 088-0404088

Kim Bakker

Ik ben Kim Bakker en werk al ruim 17 jaar bij New Vision. Begonnen als stagiair en inmiddels relatiebeheerder van een divers klantenbestand.

Ik ben rustig, accuraat en werk graag samen met mijn collega’s en klanten voor het beste resultaat. 

Mijn werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van administraties, aangiften omzetbelasting, maandelijkse of kwartaalrapportages en jaarverslagen ten behoeve van de aangiften inkomstenbelasting. Daarnaast stel ik jaarrekeningen samen en verzorg de bijbehorende aangifte vennootschapsbelasting. Ook voor ad-hoc vragen of werkzaamheden kun je bij mij terecht. 

k.******@ne****************.nl | 088-0404083

Gerard Hordijk

 heeft ruim 20 jaar ervaring als zelfstandig belastingadviseur. Naast zijn werkzaamheden als fiscalist, heeft Gerard diverse WFT-diploma’s behaald (o.a. Inkomen, Vermogen, Hypotheek en Pensioen) en heeft hij zich gespecialiseerd op het gebied van toekomstvoorzieningen. Gerard adviseert onze klanten o.a. op het gebied van belasting/fiscale adviezen, pensioen, bedrijfsopvolging, vermogensopbouw en arbeidsongeschiktheid.

g.*******@ne****************.nl | 088-0404047

Leonie Koesal-van Wamelen

Ik ben Leonie en stel me graag aan u voor als onderdeel van het New Vision team. Sinds oktober 2022 ben ik werkzaam als secretarieel-/ administratief medewerker.

Mijn rol bij New Vision is het ondersteunen van het team bij de dagelijkse administratieve- en secretariële werkzaamheden.

l.*****************@ne****************.nl |088-0404080

Gabriëlle Wepster

Graag stel ik mij even kort aan u voor, mijn naam is Gabriëlle Wepster en sinds januari 2022 werk ik bij New Vision. Ik ben verantwoordelijk voor de interne organisatie van de onderneming.

Mijn werkzaamheden zijn dan ook heel breed en dat is iets wat ik ontzettend leuk vind. Zo hou ik mij de ene dag bezig met de administratie van het bedrijf en ben ik de volgende dag druk met personeelszaken of komt er ineens iets anders tussendoor en creër ik bijvoorbeeld iets voor op social media. Wat ik leuk vind aan het werken bij New Vision is dat wij een team zijn en dat er ook nog echt contact is met klanten. Klanten kunnen nog ouderwets bij ons binnenlopen en dan gaan we kijken of er een adviseur beschikbaar is en worden ze gelijk geholpen, mede hierdoor is iedere dag anders.

g.*******@ne****************.nl | 088-0404081

Vincent Smits

Sinds 2022 ben ik terug van weggeweest en weer werkzaam bij New Vision. Het leuke van dit vak is de diversiteit aan werkzaamheden en vooral de diversiteit aan klanten.

Ik probeer altijd te kijken hoe we de administratieve verwerkingen kunnen vereenvoudigen door gebruik te maken van de automatiseringsmogelijkheden.

Met de gedachte dat de ondernemer meer tijd heeft voor het daadwerkelijk voeren van zijn of haar onderneming.

v.*****@ne****************.nl088-0404093

Karin van der Linden

Ik vind het leuk om mij voor te stellen, mijn naam is Karin van der Linden en werk sinds november 2023 bij New Vision. Ik zal mij in beginsel voornamelijk bezighouden met het verwerken van de administratie van klanten en het ondersteunen van mijn collega’s. Mijn eerste kennismaking met het team van New Vision, voelde als een warm bad en ik vind het erg leuk om deel uit te mogen maken van dit team.

k.************@ne****************.nl | 088-0404084

Esther Bokdam

Mijn naam is Esther Bokdam en ik ben sinds januari 2024 werkzaam bij New Vision. Na een aantal jaar iets anders gedaan te hebben, vind ik het leuk om weer in mijn oude beroep aan de slag te gaan. Na wat omzwervingen heb ik bij New Vision een fijne informele werkplek gevonden met fijne collega’s. Wat betreft mijn werkzaamheden, vooralsnog bied ik veel ondersteuning aan collega’s op het gebied van: administraties inboeken, omzetbelasting aangiften doen, jaarrekeningen en -verslagen maken en aangifte inkomstenbelasting verzorgen.