Start

Het starten van een eigen bedrijf, deze keuze heb je gemaakt omdat je met overtuiging en passie wilt gaan doen waar je goed in bent. Op weg zul je ervaren dat er meer bij komt kijken dan alleen maar doen wat je leuk lijkt of goed in bent. Ook zaken waar je minder verstand van hebt of na een werkdag toch de administratie doen wat je niet leuk vindt. Daarvoor zijn wij er en wij hebben wel die expertise in huis en willen met je samenwerken aan een succesvolle start. Ook is het raadzaam om met onze adviseurs te kijken welke rechtsvorm het meest geschikt is voor je. Want iedere rechtsvorm heeft voor- en nadelen.

Wil je meer weten en hulp bij het starten van jouw onderneming, neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen (088 – 04 04 080) of te mailen info@newvisionadviseurs.nl of laat jouw gegevens achter in ons contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Groei

Jouw bedrijf groeit, het is dus een goede keuze geweest om de stap te zetten naar ondernemerschap. Orders rollen stuk voor stuk binnen en hiermee komen er tal van vraagstukken op je af. Je maakt ad hoc keuzes omdat je niet de tijd hebt of neemt om hier goed over na te denken. Hoe fijn is het als je ons dan naast je hebt staan, wij kunnen je helpen om de consequenties van keuzes te overzien en het overzicht te bewaren. En is het in deze fase van jouw onderneming verstandig om wellicht over te stappen naar een andere rechtsvorm welke je meer fiscale voordelen geeft?

Wij helpen je, neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen (088 – 04 04 080) of te mailen info@newvisionadviseurs.nl of laat jouw gegevens achter in ons contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Overname

Een bedrijf overnemen is niet niks. Zeker niet als het een familiebedrijf betreft. Want dan wordt er niet alleen veel van jou gevraagd als toekomstige ondernemer, maar ook van familieleden om jullie heen. Het gaat niet alleen om de zakelijke aspecten maar ook om jouw leidinggevende rol als er meerdere familieleden in het bedrijf werken. Het is belangrijk om als ouders inzicht te krijgen in het pensioen, financieringsmogelijkheden van de opvolging en het opstellen van een testament voor alle partijen. Het is fijn als iemand die objectief is de rol van regelaar op zich neemt in dit traject. Iemand die oprecht is en alle spiegels voorhoudt, want is het verstandig om het bedrijf over te nemen? Heb jij alle kennis en kunde in huis, of heb je toch nog begeleiding nodig? Wat zijn je verwachtingen en plannen? Hierbij willen wij je graag van advies voorzien en de rol van regelaar op ons nemen. Samen met jou maken we een succes van de bedrijfsovername.

Wil je hulp hebben bij het overnemen van een onderneming, neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen (088 – 04 04 080) of te mailen info@newvisionadviseurs.nl of laat jouw gegevens achter in ons contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Beëindiging

Net als bij de start of groei van je onderneming komt er bij de beëindiging ervan ook veel kijken. Het is raadzaam om hiervoor de nodige tijd te nemen als je fiscale consequenties zoveel mogelijk wilt beperken, of je het bedrijf nu verkoopt, overdraagt of daadwerkelijk stopt. Als je het bedrijf wilt verkopen is het sowieso belangrijk dat je een fiscalist laat meekijken, omdat fiscale regelingen hierbij een belangrijke rol spelen. Ook kunnen wij je helpen bij een due dilligence onderzoek, dit kan een tijd- en kostenbesparing opleveren, ook kan het eventueel meer controle geven bij het verkoopproces. En tevens versterkt het de kwaliteit van informatie die je aan kopers versterkt.

Wil je advies over de mogelijkheden en opties die het beste passen bij jouw situatie? neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen (088 – 04 04 080) of te mailen info@newvisionadviseurs.nl of laat jouw gegevens achter in ons contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct naar:

Snel contact

Wij zijn New Vision Adviseurs,
het financiële advieskantoor van Lansingerland.