Salaris en Personeel

Groeit het aantal mensen dat jij in dienst hebt? Dan kost het meer tijd om alle administratie en documentatie bij te houden. Start op tijd met professionaliseren! Met onze loonadministratie software, ons juridisch advies omtrent arbeidsrecht en ons HR portaal heb jij je personeelszaken direct goed geregeld.

Loonadministratie software
New Vision verzamelt alle loongegevens van jouw onderneming op één plek. Daar zetten wij de gegevens vervolgens eenvoudig om in stuurinformatie en kloppende loonstroken.
Meer over loonadministratie software

Juridisch advies arbeidsrecht
Heb jij ondersteuning nodig bij juridische zaken rondom jouw personeel? Bijvoorbeeld door conflicten op de werkvloer of omdat je noodgedwongen iemand moet ontslaan?
New Vision geeft jou graag advies over de juiste juridische stappen.
Meer over juridisch advies arbeidsrecht

HR portaal
Breng al jouw HR-zaken samen in één tool: jouw digitale personeelsdossiers. Een online omgeving waar jouw personeel alles omtrent werk kan regelen. Loket.nl bundelt documenten, declaraties en verlofregistraties. Handig!
Meer over het HR portaal

Loonadministratie software

Vullen jouw werknemers hun uren nog in op een papiertje? Zit iemand daarna die papiertjes over te tikken in een Excel lijst?
Het kan veel makkelijker! Met de loonadministratie software van New Vision Adviseurs kan iedereen zijn gegevens direct invoeren in de cloud.

Loonadministratie digitaal beschikbaar
Wij gebruiken voor de loonadministratie een systeem dat alle gegevens op één plek beschikbaar maakt. Wij koppelen ons loonadministratiesysteem aan jouw bestaande systemen. Veel bestaande systemen hebben we al een keer gekoppeld. Bijvoorbeeld tijdregistratiesystemen, boekhoudpakketten en rapportagetools. Dit betekent dat je niet van systeem hoeft te wisselen om onze loonadministratie software te gebruiken.

  • Overzichtelijke stuurinformatie – Jouw persoonlijke dashboard toont alle informatie die je nodig hebt voor je bedrijfsvoering. Deze informatie is ook downloadbaar.
  • Een gedeelde verantwoordelijkheid – New Vision Adviseurs gelooft in samenwerken. Wij geloven dus ook niet dat de loonadministratie de verantwoordelijkheid moet zijn van een persoon. Iedereen kan met zijn eigen rechten zijn eigen taken uitvoeren. Zo is het mogelijk voor afdelingshoofden om bijvoorbeeld vakantieaanvragen van hun personeel goed te keuren. Ook kunnen jouw werknemers zelf hun loonstrookjes inzien in onze loonadministratie software.
  • Toegang voor externe partijen – Wil jij externe partijen toegang geven tot jouw loonadministratie software? Bijvoorbeeld jouw (New Vision) accountant of een arbeidsjurist? Dat kan! Zij kunnen de gegevens direct gebruiken bij het maken van rapporten of overzichten. Daarnaast is de loonadministratie een belangrijke bron van informatie over de efficiëntie van je bedrijf.

Loonstroken zonder fouten
De loonadministratie software die New Vision gebruikt, controleert automatisch de loonstroken. Bij elke salarisverwerking die je start, voert het systeem 250 controles uit. Ook buiten de loonstrook voldoet de software aan alle eisen die aan loonadministratie gesteld worden.

Tijd om jouw loonadministratie te digitaliseren?
We komen graag bij jou langs om de mogelijkheden van onze loonadministratie software te bespreken. Bel of mail ons en maak een afspraak (088 – 04 04 080 / info@newvisionadviseurs.nl) of laat een bericht achter via ons contactformulier.

Juridisch advies arbeidsrecht

 Wil jij zeker weten dat jouw personeelsadministratie volgens de wettelijke regels verloopt? Of wil je procedures vastleggen voor akelige situaties op de werkvloer, zoals een conflict of ontslag? Wij voorzien jou van juridisch advies omtrent arbeidsrecht.

Arbeidsrechten en plichten
Je krijgt te maken met arbeidsrecht op het moment dat je jouw eerste personeelslid aanneemt. Hij of zij heeft namelijk een volgens de wet kloppend arbeidscontract nodig. Ook ben je verplicht om voor iedere werknemer een dossier aan te leggen.
Helaas krijg je ook met arbeidsrecht te maken wanneer je iemand moet ontslaan, bij conflicten op de werkvloer of bij (seksuele) intimidatie. Dit zijn vervelende situaties, waarbij de emoties vaak hoog oplopen. Het is goed om juist voor die situaties de juiste procedures vast te hebben liggen.

Andere arbeidsrechtelijke aangelegenheden

  • Het opstellen en beoordelen van contracten en overeenkomsten met jouw werknemers;
  • Het voeren van juridische procedures op het gebied van arbeidsrecht;
  • Het opstellen van vaststellingsovereenkomsten;
  • Het uitvoeren van due diligence voor personeel.

Indien nodig, gebruiken wij bij het geven van juridisch advies (omtrent arbeidsrecht) de kennis van de arbeidsjuristen van Van Gelder Advocaten. Met dit deskundig advocatenkantoor hebben wij een goede samenwerking en goede ervaringen, zeker op het gebied van arbeidsrecht.

Behoefte aan juridisch advies omtrent arbeidsrecht?
Wij komen graag langs om jouw personeelsadministratie door te lichten. We starten uiteraard met een vrijblijvend gesprek, waarin we uitleggen wat we precies gaan doen.

Interesse?
Bel of mail ons en maak een afspraak (088 – 04 04 080 / info@newvisionadviseurs.nl) of laat een bericht achter via ons contactformulier.

HR portaal

Wil je al jouw personeelszaken op een plek kunnen regelen? New Vision Administratie- & Belastingadviseurs gebruikt daarvoor de tool Loket.nl, die alle HR services samenbrengt in één HR portaal. Benieuwd hoe we samen jouw personeelsadministratie efficiënter kunnen maken?

Samen de administratie voeren
Wij maken gebruik van Loket.nl, een flexibel HR systeem. In dat systeem bepaal jij wie welke administratieve taken uitvoert. Van je accountant tot managers tot werknemers. Zo voer je samen de administratie en heeft iedereen toegang tot het onderdeel dat zij beheren. Cijfers opvragen bij de administratieafdeling is daardoor verleden tijd. Die vind je gemakkelijk zelf via de online HR portaal, ingericht door New Vision Accountants & Adviseurs.

Management- en stuurinformatie
Alle belangrijke management- en stuurinformatie die je nodig hebt rondom jouw personeel kun je eenvoudig benaderen. Wij zorgen ervoor dat jij toegang hebt tot deze gegevens in het juiste format. Denk bijvoorbeeld aan grafieken en jaaroverzichten voor presentaties voor aandeelhouders.

Iedereen een eigen online omgeving
Met ons HR portaal wordt administreren makkelijker voor jouw personeel. Via een persoonlijke omgeving dienen jouw medewerkers hun declaraties in, net als aanvragen voor vakantie- en verlofdagen. Ook documenten voor de belastingdienst, zoals loonstroken en jaaroverzichten, downloaden personeelsleden gemakkelijk zelf.

Geïntegreerde loonadministratie
Loket.nl bevat ook modules voor loonadministratie. Deze software scant gegenereerde loonstroken automatisch op fouten. Lees meer op onze loonadministratie software pagina.

Digitale personeelsdossiers
Aanvullend hebben wij specialisten in dienst die kunnen adviseren bij het inrichten van jouw personeelsdossiers. Ook helpen zij bij het opstellen en beoordelen van contracten of andere documenten die vallen onder het arbeidsrecht. Lees meer op onze arbeidsrecht pagina.
Daarnaast kunnen wij helpen een migratieplan op te stellen voor de informatievoorziening van jouw personeel. Stap bijvoorbeeld van een huidige papieren omgeving over naar een moderne, digitale informatievoorziening.

Jouw complete personeelsadministratie in één HR portaal?
Wij vertellen je graag hoe je ervoor zorgt dat jouw personeelsadministratie voortaan digitaal en efficiënt verloopt.
Maak nu een afspraak door te bellen of te mailen (088 – 04 04 080 / info@newvisionadviseurs.nl). Je kunt natuurlijk ook een bericht achterlaten via ons contactformulier.

Direct naar:

Snel contact

Wij zijn New Vision Adviseurs,
het financiële advieskantoor van Lansingerland.