Belastingadviseur

Vraag jij jezelf als ondernemer weleens af of je te veel belasting betaalt? Laat de complexe wet- en regelgeving voor belastingzaken in je voordeel werken. De belastingadviseurs van New Vision weten er alles vanaf. New Vision adviseert graag bij belastingzaken en inkomens- en vermogenskwesties. Ons expert team helpt je als sparringpartner bij het maken van de juiste beslissingen.

Onze belastingexperts doen er alles aan om ervoor te zorgen dat deze complexe wet- en regelgeving in jouw voordeel wordt toegepast, daar kun je op vertrouwen. Twijfel niet en schakel een belastingadviseur in van New Vision.

Belastingadvies op maat
Belastingen spelen een belangrijke rol in ons leven, ook voor jou als ondernemer. Onze belastingadviseurs kennen de complexe fiscale wet- en regelgeving en kijken met een scherp ondernemersoog naar jouw fiscale zaken. Wij helpen jou met het optimaal invullen van de belastingaangifte en onderzoeken automatisch naar eventuele toeslagen en vrijstellingen.

Start met een logische fiscale structuur
Voor de belastingplicht en de verkoop van ondernemingen is de fiscale structuur erg belangrijk. Deze structuur bepaalt de regels en belastingen waarmee een onderneming te maken krijgt. Bij het opzetten van jouw fiscale structuur is het belangrijk dat je onderneming een logische en begrijpelijke juridische structuur krijgt. Wij hebben de expertise in huis om jouw onderneming optimaal te laten presteren in het fiscaal-juridische speelveld. Daarbij gaan wij bezwaar- en beroepsprocedures niet uit de weg.

Voorbereiden op fiscale veranderingen
New Vision benadert belasting met een brede blik. Wij anticiperen op veranderingen in de fiscale wetgeving of jurisprudentie. Indien nodig werken onze belastingadviseurs samen met andere (financiële) specialisten zoals bedrijfsjuristen en de notaris. Samen met hen zoeken we uit wat de beste stappen zijn voor jou.

Om de tafel met een van onze adviseurs
Loop jij tegen (een van de) bovenstaande vraagstukken aan? Laat het ons weten en wij zoeken een geschikte New Vision adviseur voor jou. Bel of mail ons (088 – 04 04 080 / info@newvisionadviseurs.nl) of laat een bericht achter via ons contactformulier.

Direct naar:

Snel contact

Wij zijn New Vision Adviseurs,
het financiële advieskantoor van Lansingerland.