Inkomen & Vermogen

Ben jij ook graag verzekerd van een stabiel inkomen, ook wanneer er iets onverwachts gebeurt?
Wij zijn expert op het gebied van inkomens- en vermogensadvies. Wij zorgen ervoor dat jouw inkomen, of dat van jouw familie, verzekerd blijft bij pensioen, overlijden of arbeidsongeschiktheid.

Pensioen
Je wilt ongetwijfeld een keer stoppen met werken. Voor iemand in loondienst is dat een helder verhaal. Zij hebben doorgaans pensioen opgebouwd en krijgen dat uitbetaald. Als ondernemer ben je verantwoordelijk voor je eigen pensioen. Dit kun je op verschillende manieren opbouwen, bijvoorbeeld met banksparen of andere vermogensopbouwproducten. Het is ook mogelijk om een pensioen op te bouwen met een verzekering. De keuze die je maakt is volledig afhankelijk van jouw persoonlijke situatie.
Het is verstandig om de risico’s af te wegen tegen de opbouw van je vermogen. Wij adviseren jou graag bij het maken van een verantwoorde keuze voor de opbouw van jouw pensioen.

Onze experts geven duidelijk en helder vermogensadvies en zorgen voor een rooskleurig uitzicht op jouw pensioen.

Overlijdensrisico
Uiteraard wil je niet graag nadenken over je overlijden (…) Zeker niet als je nog jong bent. Toch is het belangrijk om dit goed te regelen met bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverzekering (ORV). Deze verzekering sluit je af voor jezelf of je partner, zodat nabestaanden op dezelfde manier kunnen blijven leven. Denk aan het behouden van het huis en een extra inkomen naast de nabestaandenuitkering.

New Vision Inkomens- & Vermogensadvies heeft overlijdensrisicoverzekeringen met zeer gunstige premies. Welke verzekering het beste bij jou past, zoeken we graag voor je uit.

Arbeidsongeschiktheid
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Als ondernemer of DGA loop je daarmee veel risico. Kun je niet werken? Dan heb je ook geen inkomen. Sluit daarom een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) af. Op die manier ben je verzekerd van een inkomen bij arbeidsongeschiktheid.
Er zijn verschillende soorten arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Afhankelijk van jouw situatie raden we een verzekering aan voor beroepsarbeidsongeschiktheid of passende arbeid. De keuze die je maakt is van invloed op de premie. Gelukkig is het wel mogelijk om deze premie af te trekken van de inkomstenbelasting.

Behoefte aan inkomens- en vermogensadvies?
Onze adviseurs vertellen je graag hoe jij je inkomen kunt verzekeren. Wij kunnen snel offertes voor je opvragen bij verschillende verzekeraars. Voordat we dat doen horen we natuurlijk graag meer over jouw wensen en situatie. Neem contact met ons op (088 – 04 04 080 / info@newvisionadviseurs.nl) of laat een bericht achter via ons contactformulier.

New Vision Inkomens- & Vermogensadvies B.V. beschikt over een AFM nummer, geregistreerd onder nummer: 12043978.

Snel contact

Wij zijn New Vision Adviseurs,
het financiële advieskantoor van Lansingerland.