Een optimaal verzorgde administratie

Uiteraard heb jij zelf ook toegang tot de meest actuele cijfers. New Vision Administratie- & Belastingadviseurs B.V. werkt via de cloud, zodat jouw financiële informatie en facturen overal toegankelijk zijn.

Administratie en boekhouding

Wil jij ook zo min mogelijk tijd besteden aan jouw boekhouding?

New Vision Administratie- & Belastingadviseurs neemt jou een groot deel van deze werkzaamheden uit handen. Terwijl wij werken aan jouw boekhouding, kun jij je aandacht richten op de bedrijfsvoering. Daarnaast automatiseert en digitaliseert New Vision Administratie- & Belastingadviseurs jouw administratie, zodat je op elke moment van de dag inzicht hebt in jouw boekhouding.

Onderdeel van jouw organisatie
Als jouw administrateur, vinden wij cijfers in de boekhouding uiteraard belangrijk maar wij kijken ook graag naar de persoon achter de cijfers. Wij gaan graag een nauwe samenwerking aan, waardoor je ons kunt zien als een verlengde van jouw organisatie. Uiteraard zorgen wij voor een goede jaarrekening, zodat jouw boekhouding niets te wensen overlaat.

Boekhouden met moderne software
Wij gebruiken moderne software. Daarmee kunnen wij efficiënt werken aan jouw boekhouding. Uiteraard heb jij zelf ook toegang tot de meest actuele cijfers. New Vision Administratie- & Belastingadviseurs B.V. werkt via de cloud, zodat jouw financiële informatie en facturen overal toegankelijk zijn.

Een optimaal verzorgde boekhouding

  • Jouw vaste contactpersoon met een up-to-date back-up.
  • Wij maken gebruik van robotic accounting: slimme software die zorgt voor een snelle afhandeling van jouw administratie.

Direct een boekhouder nodig?
Kom langs voor een oriënterend gesprek of neem contact op met: drs. Gerard Hordijk  (088- 04 04 047) / g.hordijk@newvisionadviseurs.nl) of
Rick van den Baard (088 – 04 04 088 / r.vandenbaard@newvisionadviseurs.nl), gespecialiseerd in o.a.: Twinfield, Exact Online en Basecone).
Uiteraard kun je jouw gegevens ook achterlaten via ons contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Assurance

De assurance: veel ondernemers zien ertegen op en beschouwen het als een verplichting. Ondanks dat de controle inderdaad wettelijk verplicht is, kun je het ook zien als een bron van informatie. Laat jouw accountantscontrole uitvoeren door onze New Vision adviseurs, deze controle doen wij in samenwerking met ons kantoor in Culemborg. Je krijgt dan niet alleen een rapport met bevindingen, maar ook concrete adviezen voor verbeteringen.

Wat is de assurance?
De assurance is een verplichte controle van de jaarcijfers van een onderneming. Deze controle wordt door een onafhankelijke accountant uitgevoerd. De controlerend accountant gaat tijdens de controle na of de jaarcijfers een juist beeld geven van de financiële positie van de onderneming. Wij kijken verder dan een kloppende balans of een keurige jaarrekening. Aan de hand van jouw cijfers doen wij concrete suggesties voor verbeteringen.

Wanneer is de assurance verplicht?
De assurance is verplicht voor ondernemingen die voldoen aan 2 van de 3 volgende criteria;

  • De omzet van de onderneming ligt hoger dan € 12.000.000,-
  • De balanstotaal van de onderneming is groter dan € 6.000.000,-
  • De onderneming heeft 50 of meer medewerkers in dienst.

Wil jij weten of je een assurance moet laten uitvoeren? Wij zoeken het graag voor je uit!

Bedrijfsrisico’s naar boven halen
De assurance van New Vision Administratie- & Belastingadviseurs is gericht op risico’s in jouw branche. We lichten niet alleen de boekhouding door, maar ook de computersystemen en juridische structuur van jouw organisatie. Voor onze controles gebruiken wij de filosofie van Cygnus Atratus. Dit is een methode om effectief en kostenefficiënt te werken. Via deze methode komen bedrijfsrisico’s snel naar voren en kunnen we jou daarover adviseren.

Op zoek naar een onafhankelijke accountant?
Wij komen graag bij jou langs om je meer te vertellen. Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier.

Jaarrekening

Veel bedrijven zien de jaarrekening als een verplicht onderdeel van de bedrijfsvoering. Hoewel dit voor een deel klopt, valt er veel meer uit de jaarrekening te halen. Jouw jaarcijfers bevatten namelijk waardevolle informatie. Gebruik deze informatie om jouw onderneming nog soepeler te laten lopen. Wij helpen jou er graag bij!

De jaarrekening als leermoment
Waarom zou je een jaarrekening op laten stellen? Allereerst is het voor een hoop ondernemingen verplicht. Daarnaast vragen banken en financiers vaak om een jaarrekening bij de aanvraag van een hypotheek of een andere financiering. Wij kunnen jou helpen bij het opstellen van een uitstekende jaarrekening.

De jaarrekening is een rijke bron van informatie.
Zo kun je de cijfers van dit jaar vergelijken met die van vorige jaren maar je kunt vooral ook leren voor de toekomst. Doordat New Vision kosten uitsplitst in categorieën, krijg je direct een beeld van de grootste ‘geldvreters’ in jouw organisatie. Heb je steeds dezelfde kostenposten of kunnen deze kostenposten wellicht verkleind worden? Met de jaarrekening bij de hand leer je veel over de huidige (financiële) situatie van jouw onderneming.
De jaarrekening stelt je ook in staat om de juiste vragen te stellen. Deze vragen gaan jouw onderneming verder helpen bij het maken van plannen voor de toekomst.

De jaarrekening achterhaald?
Een jaarrekening (laten) opstellen is altijd een goed idee. Het geeft namelijk belangrijke inzichten in de gezondheid van jouw onderneming. Toch vinden wij de jaarrekening een tikkeltje achterhaald. Waarom zou je maar één keer per jaar naar je cijfers kijken?

Naast het opstellen van jaarrekeningen maken wij gebruik van software waar je real time alle stuurinformatie uit kunt halen. Deze cloudsoftware, genaamd New Vision Data Reports, staat op elk moment voor je klaar met de meest actuele cijfers. Die cijfers halen we op uit jouw boekhoudsystemen of -bestanden.

Jaarrekening op laten stellen?
Ben je benieuwd of de jaarrekening voor jouw onderneming verplicht is? Je kunt met vragen omtrent de jaarrekening bij ons terecht.
Neem gerust vrijblijvend contact op via ons contactformulier.

Real time data

Direct weten wat jouw actuele omzet is of wat jouw totaal gemaakte kosten zijn?
Naast onze rol als jouw adviseur zorgen wij ervoor dat je realtime inzage hebt in jouw cijfers. Hoe sta ik er werkelijk voor? Daarvoor maken we gebruik van onze aparte module, New Vision Data Reports.

Direct toegang tot stuurinformatie
Wij zorgen voor een koppeling van New Vision Data Reports met jouw boekhouding. Door een persoonlijk dashboard in te richten krijg jij op dagelijkse basis inzage in de voor jouw belangrijke KPI’s. Denk aan liquiditeitspositie, debiteuren- en crediteurenpositie enz.Je kunt New Vision Data Reports op ieder moment, vanaf elke locatie raadplegen. Zo heb jij bijvoorbeeld toegang tot jouw cijfers vanaf de computer thuis, de laptop in een vergadering of met je smartphone. We bieden New Vision Data Reports aan in abonnementsvorm. Er zijn vooraf dus geen grote investeringen nodig.

Klaar voor een demonstratie?
Het mooie van New Vision Data Reports is de flexibiliteit. Door de modulaire opzet ontwikkelen wij samen met jou een tool die past bij jouw behoeften. Daar kunnen we veel over vertellen, maar we kunnen het nog beter laten zien.

Maak een afspraak voor een demonstratie door contact op te nemen met New Vision. Wil je liever teruggebeld worden? Laat dan jouw gegevens achter via ons contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Adviseur accountancy

Weet jij welke adviezen en regels jouw onderneming voordeel op kunnen leveren? New Vision kent ze en geeft advies voor het gebruik in jouw onderneming. Ook kunnen we jou adviseren omtrent automatisering van jouw boekhouding, fiscale structuren, investeringen en meer.

Boekhouden vereist specifieke kennis. Kosten, baten en winstcijfers. Je kunt ze op veel verschillende manieren verwerken in je boekhouding. Door de wijze waarop je dit doet, met inachtneming van de wetten en regels, houd je onderaan de streep meer of minder geld over. Om de geldende regels in jouw voordeel toe te kunnen passen, heb je kennis nodig van boekhouden.

Kennis die wij in huis hebben.
Onze experts verdiepen zich volledig in de regels die gelden voor jouw branche. De kans is groot dat wij al eens met dit bijltje gehakt hebben. Laat je bijstaan door onze experts en optimaliseer jouw boekhouding, zodat je kostenbesparend kunt werken.

Advies bij automatisering
Met goede boekhoudsoftware wordt jouw boekhouding een stuk eenvoudiger. Wij adviseren jou graag bij het kiezen van de juiste systemen. Ook geven wij advies bij het aanleggen van een loonadministratie of het toepassen van belastingregels in jouw boekhouding. Daarnaast kun je ons inschakelen voor advies op het gebied van fiscale structuren, investeringen en financieringen.

Schakel een adviseur in
Wij hebben gespecialiseerde mensen in huis om jou verder te helpen met jouw boekhouding. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?
Maak een vrijblijvende afspraak of laat een bericht achter via ons contactformulier. 

Direct naar:

Administratie en boekhouding

Snel contact

Wij zijn New Vision Adviseurs,
het financiële advieskantoor van Lansingerland.